Nehézgépszállítás stressz nélkül?

Új targonca érkezett, és le kellene emelni a helyére? Vagy a Bobcat-et kellene a szervizbe szállítani? Kereskedőként vagy építkezés kivitelezőjeként ezek a bosszantó részfeladatok, amik csak púpként vannak a hátán? Azonban bármennyire is bosszantó, mégis súlyos teher. A nehézgépek ugyanis nem látják el a feladatukat, ha nincsenek, ott ahol lenniük kellene! A nehézgépszállítás terhe mindennapos lehet, azonban van rá megoldás!

A nehézgépek üzemeltetés mellett a szállításukra is ügyelni kell. Erre Ön is rájött ez első szállítást igénylő szituációban?

Munkagép-szervizelés, a telephely költözése, vagy csak az építkezés helyszínéről a telephelyre történő szállítás kivitelezése történhet szakszerűen, és „megoldottuk,, ahogy tudtuk” verzióban is! De megéri a nehézgépszállítás kockáztatása?

Mi szükséges a szakszerű nehézgépszállításhoz?

A munkagépek mozgatása és szállítása a megfelelő szállítóeszköz mellett, a megfelelő útvonaltervezést és a szakképzett munkások alkalmazását is magában foglalja. A nehézgépszállításnak számos buktatója lehet. A gépek egyedi bánásmódot igényelnek. Elbukhatja, ha nem megfelelő szakembert választ a nehézgépszállításra! Milyen negatív következményekre számíthat? Miért éri meg a szakszerű nehézgépszállítás? Cikkünkben választ kap arra, hogy mennyit bukhat egy rossz döntéssel!

 

Szólj hozzá!