Weboldalkészítés – nem úgy, ahogy képzeled!

Tudtad, hogy madarat tolláról, embert barátjáról…na és, hogy vállalkozást pedig honlapjáról ismerni meg? Neked csak egy felület kell, ahová kirakhatod a portékádat, ahol kihelyezheted az elérhetőségedet, és majd úgyis jönni fognak a megrendelések? Nyugodtad dédelgesd magad ebben a tévhitben, de megrendelések áradatára ne számíts! Miért is?

Tegyük fel, hogy villanyszerelő vagy. Sokan mások is. Még ha elől is vagy a keresőkben, nem feltétlen rád fognak voksolni az emberek. Egy telefonszámmal, egy „minőségi munkát végzek” felirattal és egy elérhetőséggel nem fogod elérni az emberek bizalmát. Márpedig érzelmi alapon döntünk, még akkor is, ha csak villanyszerelőt keresünk.

Miért bízzanak meg benned? Mit kell tudni rólad? Vajon átvered a vásárlókat? Mire nyújtasz megoldást? Együtt tudsz érezni a gondokkal küzdő és megoldást kereső potenciális megrendelőiddel? Vajon kellőképpen demonstrálod a szakmai hozzáértésed?

Egy minden részletre figyelő, és a marketing világában is otthon levő weboldalkészítést vállaló csapattal végre tisztában láthatod saját magad is.

Mert egy weboldal ma már többről szól, mint az elérhetőségeid és szolgáltatásod dióhéjban elregélt története! Bizalmat kell szerezned az emberektől. Forgalmat kell generálnod a honlapodra! Közösséget kell építened. Elő kell melegítened a vásárlóid! Kattints a részletekért!

Szólj hozzá!