Őszi wellness Hajdúszoboszlón

hajduszoboszloKikapcsolódna a hétvégén? Szeretne a víz közelében pihenni, és olyan programot keres, amely a család minden tagjának tetszését elnyerné? Bár a tikkasztó nyári meleg már a múlté, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a fürdőzés élményéről. Hazánk fürdőkomplexumai nem csak rendkívül jó gyógyvízi adottságaiknak köszönhetően népszerűek a wellness szerelmeseinek körében, hanem az utóbbi évek igényes felújításainak apropóján is. Szerte az országban számos élmény-, és gyógyfürdő várja a pihenni vágyókat, akik időjárástól és évszaktól függetlenül hódolhatnak a wellness élménynek, méghozzá fedett medencék sokaságában.

Hajdúszoboszló szállás szakértője, a Myszállás is úgy véli, hogy érdemes időnként beiktatni egy-egy wellness hétvégét, hiszen így kiszakadhatunk kicsit a mindennapi rohanásból, és új energiákkal töltődhetünk fel.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az egyik legkedveltebb fürdőváros Hajdúszoboszló, ahol a család apraja-nagyja remek szórakozási lehetőségeket talál. A téli időszakban az Aqua-Palace várja a vendégeket, mely 2010 márciusában nyitotta meg kapuit. A gyermek és a felnőtt medencék két külön szinten kerültek kialakításra, méghozzá az igényeknek maximálisan megfelelve.

A legkisebbek bébi úsztatóban ismerkedhetnek a víz közelségével, a nagyobbak pedig csúszdázással tölthetik az időt. A családdal érkezők nagy örömére animátorok is segítik a gyermekek lefoglalását, gyermekfoglalkoztató és ugrálóvár is rendelkezésre áll. A komplexum legmagasabb csúszdája nyolc méterről indul, és összesen 74 méter hosszan kanyarog. Gyermekek és felnőttek körében is rendkívül kedvelt, csakúgy, mint a különféle korokat és hangulatokat idéző élménymedencék.

A myszallas.com is úgy véli, hogy a wellness Hajdúszoboszlón kitűnő választásnak bizonyul, ugyanis a fedett medencék között megtalálhatóak olyanok, amelyek az ókori Rómába, vagy például Indiába kalauzolnak el bennünket kialakításuknak köszönhetően, de a trópusi fürdő, tengeri fürdő, jégbarlang fürdő, sőt, mozi fürdő is várja a vendégeket. Ez utóbbi rövid filmek bemutatásával is igyekszik szórakoztatni az ide érkezőket.

Az élményfürdő másik jellegzetessége a Szörf épület, ahol szörf medence várja a sportolás és az aktív pihenés szerelmeseit. Lehetőség van itt fallabdázni, ping-pongozni, spinningelni, sőt, az aqua fitness világába is belekóstolhatnak azok, akik felpörgetnék anyagcseréjüket, vagy a plusz kilók ellen tennének.

Természetesen ennyiben nem merül ki a fürdő kínálata, hiszen többféle wellness szolgáltatás is megtalálható kínálatában. Finn és infra szauna, gőzkabin, többféle masszázs, fodrászat, pedikűr, manikűr közül választhatnak az érdeklődők, sőt, privát fürdő és relax szoba is rendelkezésre áll az igények tökéletes kielégítése érdekében. Hosszú hétvége tervezése, vagy egyetlen napra szóló kikapcsolódás alkalmával is gondoljon Hajdúszoboszlóra, mely az év minden hónapjában várja vendégeit!

Szólj hozzá!