Franciaágy matraccal, vagy épp nélküle.

Kellemetlen meglepetés éri azokat a vásárlókat, akik a franciaágy matraccal történő vásárlását tervezték, azonban a boltok kínálatában látott szépen felszerelt ágy helyett csak egy keretet kaptak a házhozszállításkor, jobb esetben legalább egy ágyráccsal, de sokszor anélkül, csak egy lyukas közepű keretet kapnak kézhez…

Jól el kell olvasni a termékleírást! A franciaágyak ahogy írom fent is, három részből állnak: a keret, az ágyrács, és a matrac. Ezeknek természetesen mind meg kell lenni ahhoz, hogy az ágyat rendeltetésszerűen lehessen használni – ez feltételezem evidens. Viszont mintha a boltokban ez nem lenne annyira egyértelmű az eladók számára.

Bár nyilván az nekik, csak a saját érdekeiket nézik: sok esetben még mindig láthatunk nem túl egyértelmű kiírásokat, például ehhez hasonlót: “franciaágy, 68 000 forint” egy vásárló ennek  hallatán megörül, hiszen ez kifejezetten kedvező árnak minősül. Csak később jön rá, hogy ez pusztán a keretet takarja, a matracot és a rácsot külön kell majd kiköltségvetéseznie, melyeknek együttes ára alsó hangon legalább ennyi lesz.

Szólj hozzá!