Ezért köss szerződést székhelyszolgáltatóval!

A cégalapítás és a céges munkákkal járó, jogszabályokba foglalt kötelezettségek sokszor teljesen elvonják a vállalkozók figyelmét a tényleges céges feladatoktól, és ha ez nem lenne elég, a legtöbben, el nem ítélhető módon nem is igazán látják át a különféle extra kötelezettségeket. Hiszen nem ezek miatt kezdtek bele a cégalapításba.

Ma már különféle olyan vállalkozások is léteznek, akiknek kifejezetten az a célkitűzésük, hogy megkönnyítsék a vállalkozók munkáját. Segítenek a cégalapítás körül, jogi- és gazdasági tanácsadással látják el a vállalkozót, és segítenek neki abban, hogy az igényeinek legmegfelelőbb döntést tudja meghozni.  A székhelyszolgáltatás megkötése pedig azért előnyös választás, mely a szolgáltató fogadja az ügyfél leveleit valamint a NAV ellenőrzések során bemutatja azt a hivatal embereinek. Így nagy terhet vesz le az ügyfelek válláról, egyrészt pénzt másrészt időt takarít meg neki.

A székhelyszolgáltatás a levelezéssel, adattárolással, csomagkézbesítéssel kapcsolatos feladatok ellátása mellett egy fix levelezési címet biztosít a vállalkozónak, valamint bevállalja, hogy kihelyezi a cég cégtábláját az utcafrontjára. Így nem kell a cégeknek, az ügyfeleiknek saját irodát nyitniuk erre a célra, ahogy titkárnőt sem kell felvenniük.

Szólj hozzá!