Spark Camera: Szuper montázsok egyszerűen, gyorsan.

Semmi kedved hosszú órákat tölteni a gép előtt, hogy összevágd a kisfilmet abból az 50 videóból, amit készítettél? Akkor a Spark Camera a neked való alkalmazás!

Multishot funkciójával egyszerűen rögzítheted videóidat: a felvételhez csak koppints, tartsd lenyomva az ujjad, és ha elkészültél, emeld fel. Újabb felvétel készítéséhez csak ismételd meg. Valahányszor megnyitod az alkalmazást, a felvétel pontosan ott folytatódik, ahol utoljára abbahagytad.
A felvett klipek színes szegmensekként jelennek meg. Ha szeretnél újabbakat rögzíteni, csak koppints, és tartsd lenyomva az ujjad.

Ha elkészültél a felvételekkel, az alkalmazással könnyedén átrendezheted a klipeket, zenét adhatsz hozzájuk, megvághatod őket, átmeneteket készíthetsz, és szűrőket is alkalmazhatsz.

Bár a Spark Camera kezelése nagyon egyszerű, számos speciális funkcióval rendelkezik: a képstabilizálással például mozgás közben is egyenletes felvételt készíthetsz. Sőt, akár 4K-ban is rögzítheted a videókat, és számos képkockasebesség közül választhatsz: rendelkezésedre áll többek között a filmszerű 24 fps és a hiperlassítást eredményező 240 fps is. A Spark Camerával a kezdők is profi felvételeket készíthetnek.

Szólj hozzá!