Érdemes várni a jóra

Több mint két évtizeden keresztül volt szerencsém számos óriási építési projektben résztvenni mint építésvezető. Azzal nem árulok el nagy titkot, hogy megfelelő, megbízható munkaerőt találni Magyarországon egy építési projekt megvalósításához és kivitelezéséhez majdnem lehetetlen. Ami viszont sokaknak meglepő lehet, hogy mégsem ez volt a fő probléma amivel az utóbbi években meg kellett birkóznunk, hanem a belföldi szállítás.

Olyan cégekkel találkoztam sok esetben, akik egyáltalán nem tartották szem előtt a megrendelők kérését, nem vállaltak felelősséget az általuk kínált szolgáltatás nem megfelelő elvégzéséért és sok esetben, ez évekig tartó pereskedésbe torkollott.

A legjellemzőbb probléma az volt, hogy nem vállaltak sem felelősséget, sem garanciát drága műszerek, építési eszközök, daruk és építési anyagok károsodásáért. Daruzás közben is többször előfordult nagy mértékű károsodás, mivel az általuk küldött szakemberek hozzáértése nem volt megfelelő.

Ezeket a tapasztalatokat azért osztottam meg, mivel nagy öröm volt hosszú évek után egy olyan belföldi szállítás profilú találkozni, akik az együttműködésünk során minden várakozásunkat felülmúltak ls mindvégig hangsúlyt fektettek a megfelelő kommunikációra.

A Konrad Daru belföldi fuvarozási cég hibátlanul szállította az általunk megrendelt drága műszereket, építési anyagokat, a legnehezebb terepeken is. Garanciát vállaltak károsodás esetére, viszont szerencsére ilyen jellegű probléma soha nemfordult elő.

Szakképzett nehézgép-kezelőik és a sofőrök maximális körültekintéssel dolgoztak és minden kérésünket igyekeztek teljesíteni. Innentől kezdve, ha belföldi szállíitás, akkor csak a Konrad Daru.

Szólj hozzá!