Bűz és bogarak a lépcsőházban?

Ha láttál már igazi pesti társasházat, akkor azt hiszem neked sem mindegy, hogy takarítják-e vagy sem a lépcsőházat. Na de kivel takaríttasson a közösség? Itt jönnek számításba az igencsak nem ajánlott megoldások. Mik is ezek és miért jó őket kerülni?

A lépcsőházak takarítása különösen Budapesten sokak szemében csak a lépcsők sepréséből és felmosásából áll. Ezért szorgalmasan befogják a lakókat, akik majd egymás váltva olykor felsepregetnek a közösség érdekében. Miért rossz megoldás ez?

A társasházak takarítása Budapesten sok helyen a lakóközösség „házi feladata”. Azonban erre a lakóknak sem ideje, sem kedve. Ráadásul miért várnánk el egy könyvelőtől vagy tanárnőtől, hogy a takarítás (szakma!) minden apró mozzanatában profin teljesítsen, hiszen más a szakmája. A társasház-takarítás nem csak a lépcsők sepréséből és felmosásából áll.

Mi lesz így a lépcsőkorlátokkal? A szeméttárolók tisztán tartásával? A csövekkel, radiátorokkal, a szeméttárolók fertőtlenítésével? A hó ellapátolásával télen? Miért várnátok el a lakóktól, hogy második műszakként gürizzenek a lépcsőház-takarítás munkák közepette?

Vagy hívtok egy kényszervállalkozót? Tudjátok, hogy nekik sincs meg a megfelelő tudások? Ráadásul közel annyiért vállalnak el egy munkát, mint egy erre szakosodott takarító cég?

Ezért bízzátok a lépcsőház-takarítást Budapesten is szakszerű kezekbe! Honlapunkon meggyőző érvek várnak.

Szólj hozzá!