Kompromisszumok albérlet keresésekor?

Albérlet keresgélés közben sokszor inkább kiábrándul az ember a kiadó házak, lakások láttán. Természetesen, ahogy nekiállunk kutakodni, valamilyen szinten ki van alakulva bennünk pár főbb alapkérdés, szempont. És van, hogy minden kritériumunkat beírjuk egy részletes keresőbe és válaszként ezt kapjuk: Sajnos nincs a keresésnek megfelelő ingatlan a kínálatban.

Nos, hát sajnos valóban nagyon sok lakás lelakott, vagy éppen a stílus nem felel meg számunkra, de olyan is van, hogy az albérlet csak akkor jó, ha kád található az ingatlanban. Sajnos így keresgélni nagyon nehéz, hogy komoly, konkrét elképzelésekkel ülünk a gép elé.

Ezért sajnos azt kell elmondanunk, és felhívnunk sok albérlet kereső figyelmét, hogy kompromisszumok nélkül nehéz és hosszadalmas lesz a megfelelő lakást, házat megtalálni.

Ha kész képünk van egy házról az agyunkban, akkor azt tegyük félre a saját házunk számára, amit úgy alakítunk, ahogy szeretnénk, de kompromisszumok nélkül olykor nincs győzelem. Persze tartsunk ki az igényesség mellett, és hogy a személyiségünkhöz illő otthonunk legyen, de engedjünk el néhány különleges kérelmet! Tartsunk ki, és keresgéljünk, ne adjuk fel, és meg lesz az az albérlet!

Szólj hozzá!