Könnyed telefonálás

A mobiltelefon alapvetően a telefonálás funkcióját hivatott betölteni, hogy ne csak a telefonfülkéből nyíljon lehetőségünk érdeklődni ismerőseink után. Bár mára az okos telefonokkal lassan egy komoly számítástechnikai műveleteket is elvégezhetünk, vagy könnyedén böngészhetünk az interneten is. De sok extra funkció gomb teszi még gyorsabbá és könnyűvé a tárcsázást. Ráadásul nem rég óta az úgy nevezett okos órák további lehetőségeket nyitottak meg a vásárló közönség előtt.
Egy okosóra első sorban az idő mutatását “végzi”, de egy mobiltelefon készülékkel szinkronizálva a telefonálást is lebonyolíthatjuk rajta keresztül. A gyors tárcsázáshoz csupán a karunkon levő órán pár gombot kell lenyomni. Javarészt érintő képernyővel látják el az okos órákat. Az újabb verziók képnézegetésre, média lejátszásra is ki lettek fejlesztve, ezzel is egyszerűsítve a műveleteket.
A mobiltelefon készülékekben is sok funkció teszi lehetővé, hogy minél hamarabb elérjük a hívni kívánt személyt. A sokszor tárcsázott telefonszámokat betehetjük a kedvencek listájára, így nem kell végig pörgetni a több száz nevet. Újrahívó gyors gomb, sűrűn hívott lista, okos óra és egyéb lehetőségek segítik a könnyed telefonálást.

Szólj hozzá!