Undorító, vagy hasznos a csigagél?

Elvileg tökéletesen helyreállítja a sérült szöveteket, kifejezetten arcra ajánlják, és azáltal, hogy visszaállítja a bőr nedvességtartalmát, feszesíti és fiatalítja azt. Szóval elvileg a csigagél csodaszer.

A Dr. Organic BIO csigagél a Helix Aspersa Müller, avagy a pettyes éticsiga nyálkakivonatának kiemelkedő tulajdonságait használja fel a kozmetikaipari termékeinek előállításakor. Ezzel a nyálkával építi újra sérülés esetén a csiga saját házát és bőrét is, ezt a regenerációs képességet használják ki az emberi arc esetében is.

A csigagélkivonat tartalmaz AHA-savat, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal erősíti és revitalizálja a bőrt. Segít helyreállítani a sérült szöveteket, és visszaállítja a bőr nedvességtartalmát. A termékek minimum 70%-ban biotermesztésből származó összetevőkből állnak.

A csigák a begyűjtés során nem sérülnek meg, azaz nem kell a csiga életét venni ahhoz, hogy a nyálkáját elvegyék. Egyébiránt a csiga ahogy a nevében is szerepel, az éti csigák közé tartozik, egyes helyeken fogyasszák is, viszont nem számít veszélyeztetett fajnak.

Szólj hozzá!