Könyvelés granciabiztosítással.

A Stabil Kontakt szolgáltatása: könyvelés garancia biztosításával. Annak ellenére, hogy az adminisztrációs terhek folyamatosan nőnek, és a jogszabályok állandóan változnak, valamint a bírságok nagysága és gyakorisága is növekedő tendenciát mutatnak, Ön ennek ellenére biztonságban tudhatja vállalkozását, ha a cégünk segítségével intézi a gazdasági ügyeit. Ha minket választ, nem kell a magas könyvelési díjak miatt aggódnia.

Általunk elkövetett szakmai hiba esetére is biztosítva vagyunk, így könyvelési szolgáltatásainkra teljes adóbírság garanciát vállalunk. Felelősségbiztosításunk kiterjed könyvelői, bérszámfejtői, bérügyintézői, termékdíj bevallási, adótanácsadói tevékenységünkre is.

Munkatársaink egytől egyig vétettséggel rendelkező gazdasági szakemberek, akik felelősséget vállalnak a munkájukért, akik számára fontos a határidők betartása és betartatása, illetve az, hogy ügyfeleik számára érthetővé tegyék a bonyolult jogszabályokat. A Stabil Kontakt egy cégügyekkel foglalkozó cégcsoporttal áll szerződésben.

Szólj hozzá!