Modern építkezési módszer: lövellt beton

A  Special Construct Építőipari Kft. az úgynevezett lövellt beton technológia alkalmazásával vállal évek óta szerkezetmegerősítő munkálatokat. Cégünk hazai és külföldi sikerek sorát érte el azáltal, hogy ezt a módszert tökéletesítette.

A szerkezet megerősítés lőttbeton módszerrel nagyban megkönnyítette az építőipari dolgozók dolgát. A művelethez egy magas sűrűségű levegővel működő gépre van szükségünk, melynek hátsó részén egy keverőedény található. Ebben keverjük össze a cementet, illetve a különféle adalékanyagokat, illetve nedves módszer esetén itt adjuk hozzá a keverékhez a vizet is. Ezt követően vetjük be a sűrített levegőt, és a csöveken keresztül a gép elülső részébe nyomjuk a masszát, ahol fúvókákon keresztül fellövelljük a betont a megerősített falfelületre. Az említett vizes technika mellett létezik egy úgynevezett száraz módszer is, ennek lényege, hogy nem a keverőedényben, hanem a fúvókához érve adjuk hozzá a keverékhez a vizet.

A lövellt beton tehát megkönnyíti az építkezők dolgát, hiszen a helyszínen végezhető vele a betonozás, és akár egyenetlen, illetve függőleges falfelületeken is jól alkalmazható, azaz akár a plafonon is végezhető vele a betonozás. Viszont ahhoz, hogy valóban tartós felületet hozzunk létre, nagy szakértelemre és több éves munkatapasztalatra van szükségünk. A  Special Construct Építőipari Kft. büszke arra, hogy biztosítani tudja ügyfeleit arról, hogy a velünk való együttműködés gyümölcsöző lesz számukra.
Cégünk dinamikusan fejlődik, már 10 éve foglalkozunk lőtt betonozással, ez idő alatt pedig kiérdemeltük a Megbízható Cég Tanúsítványt (2016). Referenciákkal az ország egész területén és a határon túl is rendelkezünk.

Szólj hozzá!