Matraccal érkezik -e az ágy?

A közelmúltban volt egy vásárlónk, aki pontosan ezzel  kérdéssel keresett meg, amit a címben is olvashatnak: matraccal érkezik -e az ágy? Valóban lényeges kérdés ez, és sokan mellé is fognak amiatt, hogy nem olvassák el megfelelő módon a termékhez tartozó kiegészítők listáját, illetve a boltok is felelőssé tehetők sok esetben, mert nem fogalmaznak elég egyértelműen… 

Épp ezért javaslom mindenkinek, hogy odafigyelve olvassa el a termékleírást! A franciaágyak három részből állnak: a keret, az ágyrács, és a matrac. Ezeknek természetesen mind meg kell lenni ahhoz, hogy az ágyat rendeltetésszerűen lehessen használni.. Viszont eltérés van abban, hogy a különféle üzletek mely kiegészítőket kínálják eladásra. 

Sok esetben még mindig láthatunk nem túl egyértelmű kiírásokat, például ehhez hasonlót: “franciaágy, 68 000 forint” egy vásárló ennek  hallatán megörül, hiszen ez kifejezetten kedvező árnak minősül – *ne, ha az ágykeretet, az ágyrácsot, és a matracot is értenék alatta. Legtöbb esetben azonban ez nem így van: csak  keretet adják ennyiért, a többit külön meg kell venni. Összesen legalább ennyi lesz a rács és a matrac együtt. Persze a képen nem csak egy üres keretet fognak feltüntetni, épp ezért nem a képből kell kiindulni, hanem a leírásból, melynek minden esetben pontosnak kell lennie! 

Szólj hozzá!