A retró sose megy ki a divatból!

A retró ajándékok, a retró stílus, és a retró filmek sose mennek ki a divatból! Mindig megtalálja ez a stílus a rajongóit. Legyen szó akár a lakberendezésről, akár az öltözködésről, de még a hajviseletet is említhetnénk itt példaként.

Tudnunk kell persze, hogy a retró sem egy teljesen független, új irányzat: minden stílus esetében egységesen megfigyelhető, hogy bizonyos más stílusokból merítkeznek, és bele is futnak őket követő stílusokba. Ha a retró stílust szeretnénk otthonunk részévé tenni, akkor érdemes egy-két alapelemre hangsúlyt tenni, mint például a kotyogós kávéfőzőre, vagy a műanyag tárgyakra, a vad színekre, a giccses műanyag mágnesekre, melyek gyümölcs formájúak, esetleg a retró kólás reklámtáblákra, és matricákra. A retró kellékekkel szinte vissza tudunk utazni a múltba, a 1970-es, 1980-as évekbe. Azok számára, akik szimpatizálnak ezeknek az éveknek a stílusával, vagy esetleg azok számára, akik ezekben az években voltak fiatalok, tökéletes választás lehet a retró stílusú otthon.

Dekor kellékek mellett a műanyag székeket, a fém-fa kombináció bútorokat, és a színes, neon színű faliképeket javasoljuk.

Szólj hozzá!