Hogyan osszuk be az időnket a legeredményesebben?

Ahhoz, hogy sikeresek legyünk a cégünk vezetésében időmenedzselés szempontjából is, szükséges, hogy tisztában legyünk céljainkkal, motivációinkkal, képességeinkkel, és ezek alapján a konkrét terveinkkel, hogy miképp fogjuk tudni ezeket a terveket elérni

A cél az lenne, hogy a munkára szánt idő alatt a lehető legtöbb feladatot sikerüljön ellátnunk, a fennmaradó időben pedig legyen időnk a családunkra, barátainkra, és saját magunkra is.

Az időnk beosztásában is sokat segít a helyes önismeret, és a céljaink lefektetése. Sokaknak a rossz időbeosztás, és a rendezetlenség a motiválatlanságból fakad, emiatt nem haladnak sikeresen a céges ügyintézéseik. Motivált állapotban sokszorosan hatékonyabban és kevesebb időt használva tudjuk ugyanazt a feladatot ellátni.

Ebben segítünk motivációs térkép (Motivational Maps®) diagnosztikánkra alapuló fejlesztési folyamatainkban. A motivációs térkép már a folyamat elején azonnal számokban öntve láthatóvá és érthetővé teszi, mi a motiváló számunkra, és hol vannak azok a területek, amikre fókuszálva tudnánk saját eredményességünket növelni.

Szólj hozzá!