Érezd a sebességmámort: Versenyezz a Gear.Club mesés verdáival a világ minden táján.

Legtöbbünknek sosem fog megadatni, hogy gyönyörű környezetben, hajmeresztően drága verdákkal száguldozzon – a pénz, a földrajzi adottságok és a sebességkorlát gondoskodnak erről.

De azért a Gear.Club majdnem olyan jó: a végtelen utak nyújtotta öröm mesés dicsőítése.

Nem kell Lewis Hamiltonnak lenned, hogy átadd magad az élménynek. Az irányításra hamar ráérzel majd, ráadásul könnyen személyre szabható akár a verseny kellős közepén is: a képernyő billentésével vagy koppintással kormányozhatsz, a gázpedált pedig automatára kapcsolhatod.

Emellett a játék segíti a fékezést, a csúszásgátlást és a kormányzást is, ráadásul a képernyőn követheted az optimális versenyvonalra vonatkozó útmutatásokat. De persze minél ügyesebb vagy, annál kevésbé kell igénybe venned ezeket.

És ami még ennél is jobb: a Rewind funkcióval visszapörgetheted az időt, ha egy kanyart túl gyorsan vettél be, és nekivágódtál a korlátnak.

Játék közben egyre több pályát és versenyopciót oldhatsz fel: versenyezhetsz egyedül, barátok ellen, vagy akár összemérheted magad más pilótákkal is a bajnokságokban.

De félreértés ne essék: a játék szupersztárjai a fényűző autók – és ha folyamatosan nyered a versenyeket, elég pénzed lesz, hogy a világ legeslegjobb verdájának volánja mögé pattanj.

Mindegy, hogy garázsod mélyén turbózod fel járgányaidat, vagy a bemutatóteremből vásárolsz újakat, a Gear.Club lenyűgöző részletessége biztosítja, hogy a motor felejthetetlenül valósághű legyen – szinte érzed majd a benzingőz illatát.

Szólj hozzá!