Széles termékválaszték a műfű osztályon változatos árakon

Akár egy modern újépítésű házról van szó, akár egy régi típusú házról, a gyepszőnyeg csak a javunkra válik a kerteknek, nem befolyásolja a ház megjelenése és a stílusa azt, hogy érdemes –e vagy sem a műfű mellett dönteni.

Több oka lehet annak, hogy miért dönt valaki emellett ahelyett, hogy a természetes, élő füvet választaná. Ilyen mondjuk az, ha állandóan árnyékos az udvar, ha nem nő szépen a valódi fű, vagy csúnya foltos a napfény hiánya miatt, vagy ha épp túl sok is a fény, szárazság van, nincs lehetőség az állandó locsolásra, kiég a fű. Ha kisállataink vannak, akik rendszerint tönkreteszik a füvet. Ilyenkor jól jön az, ha egy élethű műfű mellett döntünk, ami ellenáll minden időjárási körülménynek.

A műfű sokoldalú felhasználással lehet szolgálatunkra, nem csak kertbe, de teraszra is, medence köré és alá, játszótér alá is kiváló választás.

A kérdés már csak az, hogy milyenek a műfű árak a piacon? Ez meglehetősen változó. Egészen a pár ezer forintos négyzetméter ártól a tíz ezer forint fölötti műfű árakig lehet válogatni a webshopok kínálatában. Érdemes azt is figyelni, hogy az adott műfű milyen platformra ajánlott. A műfű árak függhetnek attól is, hogy kertbe, vagy sportpályákra tervezték –e őket.

Ha udvarra szánjuk a műfüvet, akkor már olyan 5000-8000 forint közötti műfű árak között is ki lehet fogni szép, természetes darabokat, kevert szálhosszúságú, többszínű fűszálakkal, melyek nagyon hajaznak az eredeti gyepre. Természetesen vannak ennél olcsóbb megoldások is, azonban ott már figyelni kell arra, hogy az ilyen típusú füvek nem mutatnak olyan szépen.

Szólj hozzá!