Respirátor a megoldás

Építkezésen dolgozunk, ahol kollegáim védelme érdekében a legjobb védelmet kell biztosítani a munkavégzés során a beáramló szennyezőanyagok ellen. Ezért kerestem fel a webáruházat, mert a kínálatban többféle respirátor közül tudtam válogatni.

A respirátor legfontosabb előnye, hogy a maximális védelmet biztosítja egész munkavégzés során, nagyobbat, mint egy FFP3 maszk, légzéssegítő kényelemmel, így minden munkakörülmény közben ideális segítséget nyújt. A respirátorok közül az eldobható csészemaszkokból is bevásároltunk, melyek tömítőanyaga különleges textúrájú, így rugalmas és jó tartású, az arcra illeszkedése is tökéletes.

Ezért nálunk külön előnye, hogy az egész napos folyamatos munka során is jól szigetel, magas pára vagy erős izzadás esetén is, ami nálunk gyakori. Emellett az is örömünkre szolgált, hogy a szűréstechnikája igencsak kidolgozott, kiválóan szűr és hajlékony, a textilrétegének köszönhetően elnyel minden izzadságot, a bőrt pedig hűvösen és szárazon tartja, ez jelentősen megkönnyíti a mindennapos munkát. Maga a respirátor is védve van a szennyeződésektől az egyedi védőhálójának köszönhetően.

A respirátorok előformázottak, ezért könnyen tudjuk viselni, mivel bármilyen fejformához igazodik, eközben is biztosítja a széles látómezőt és a kiváló szigetelést. Ebbe beletartozik az is, hogy a nanoszűrőnek hála a nanorészecskéket is megszűri, mivel speciális tesztekkel segítették ezt a kifejlesztést. Így kiválóan alkalmazható bármilyen szennyezett környezetben való munkavégzéshez.

Szólj hozzá!