Zewa WC papír teszt

Érdekes kísérletet folytattam néhány éve, a covid megjelenésével. Látva a hatalmas felvásárolt WC papír hegyeket és az üzletek kiürült polcait, kénytelen voltam én is beszállni a buliba, és kapva kapni az alkalmon.

Akkor kellett bevásárolnom a gurigákból, amikor éppen találtam a boltban, ráadásul azt, amelyik a kezem ügyébe került. Összesen 6 különböző márka termékei jutottak el így hozzánk, ami már jó alapot szolgáltatott a márkák összehasonlítására. Kíváncsi voltam az eredményre, hogy valóban megéri-e továbbra is a már korábban használt Zewa WC papír használata a családunknak.

Kétségtelen, hogy az árversenyből nem a Zewa WC papír kerül ki győztesen, legalábbis, ha más tényezőket nem veszünk figyelembe. Ott van viszont például a puhaság kérdése, amiben hamar megszületett az „ítélet”, a piacvezető termékek bizonyultak a legpuhábbnak. Ráadásul mivel több rétegű papírról beszélünk, sokkal kevesebbet tép belőle az ember egy használat alkalmával, így a tekercsünk jóval később fogy el az átlagos vetélytársainál.

Ezen a ponton még az elfogultság mondatta velem, hogy a Zewa WC papírjai az abszolút elsők a kis mini versenyemben, ugyanis akadt egy szintén puha és szintén többrétegű vetélytársa, (nevezetesen az Ooops! terméke), ami komoly megfontolás tárgyát képezte, lévén olcsóbb volt valamivel, és ez vitathatatlanul az a szempont, ami miatt az ember képes a kisebb ellenállás irányába mozdulni, és engedni egy leheletnyit a minőségből.

Van viszont egy következő szempont, amiben a Zewa WC papíroknak nincs párjuk, ez pedig a környezettudatosság, ugyanis kifejlesztették a „lehúzható”, vagyis vízben villámgyorsan feloldódó gurigát, ami nagyon praktikus, illetve sok bosszúságtól kíméli meg az embert, a lecsupaszított guriga WC-be dobása még a legkisebbeknek is szórakoztató „huncutság”, és a szülők nagy örömére ártalmatlan is, sosem okoz dugulást.

Ha már a gyermekeket említem, szintén az ő huncutságuk a tekercsek szétgurítása a lakásban, illetve a tesók múmiává csomagolása, erre nem ajánlom a Zewa WC papír tekercseit, kár lenne értük, ott van viszont a többi márka terméke, a gyerekek finommotorikájának fejlesztésére azok is tökéletesen megfelelnek.

Szólj hozzá!