Három eszköz, amelyről minden pedikűrösnek tudnia kéne!

Vannak olyan eszközök, valamint eljárások, termékek, amik a profi, minőségi pedikűrös munka alapvető kellékei. Megkerülhetetlenek. Ez azt is jelenti egyben, hogy beszédes, hogy mik azok a készülékek, kiegészítők és bőrápolók, amik a szakmai felszerelést alkotják. Mert a megbízhatóság egyik kulcsa a nagyfokú szakértelem, és az ehhez társuló, minőségi kelléktár.

Melyik az a három eszköz, ami nem hiányozhat egyetlen pedikűrös keze ügyéből sem?

Nehéz három nyertest kihirdetni egy olyan versenyben, ahol egyébként tolonganak a jobbnál-jobb jelentkezők. De azért természetesen megkíséreljük megugorni ezt a feladatot.

1. A reszelés/csiszolás igazi művészet

A körömreszelők joggal kérnek maguknak helyet a toplistában. Kikerülhetetlenek nemes egyszerűséggel. A reszelők, illetve a csiszoló kupakok elengedhetetlenek a minőségi, szép végeredmény borítékolásához, ami természetesen fájdalmaktól és kellemetlenségektől abszolút mentes.

Nem véletlen, hogy konkrét típust nem írtunk, lévén mindig az adott helyzettől, a vendég igényeitől és a pedikűrös szakmaiságától függ, hogy melyik eszköz lép elő befutóvá. Nincsen egyetlen, egységes termékválasz, ami feleletként szolgálhat minden felmerülő elvárásra, elképzelésre. A siker záloga a testre szabottságban, a szituációhoz való maximális alkalmazkodásban és nyilvánvaló módon a prémium jellemvonásokat megtestesítő eszközök alkalmazásában rejlik.

2. Íme, a márka, ami nem okozhat csalódást!

A Balsan termékei megkerülhetetlenek akkor, amikor a gondoskodó ápolás, kényeztető törődés a cél. Márpedig ez is roppantul fontos a pedikűrözés szerteágazó folyamatában. A megbízható forrásból származó összetevőkkel és folyamatosan fejlődő tudományos háttérrel dolgozó gyártó kivétel nélkül minőségi megoldásokat kínál.

3. Képzés – kakukktojás, vagy mégsem?

A harmadik győztes nem eszköz, nem eljárás, viszont minden pedikűrös szakmai életében főszerepet kellene, hogy játsszon. Ezek a tanfolyamok, továbbképzések, amiknek hála a kamatoztatható tudás gyarapodhat a vendégek legnagyobb örömére.

Szólj hozzá!