Béreljen autót a nyaralás idejére!

Mikor van szükségünk egy 7 és 9 személyes kisbusz szolgálataira? Többnyire, ha amúgy nem vagyunk nagycsaládosak, akkor csak különleges alkalmakkor jöhet jól egy ilyen nagyobb járgány. Mondjuk ha egy kisebb társasággal le akarunk menni nyaralni a Balatonra. 

Ilyenkor jól jöhet egy ilyen mini busz, mellyel  együtt mehetünk le a nyaralóba, anélkül, hogy szétválna a csapat. Így nem csak kényelmesen utazhatunk, hanem még élvezhetjük is az utazást, végig beszélgethetünk. Ráadásul ha ott helyben is szeretnénk flexibilisen tervezni a programjainkat, jobb ha autóval érkezünk.

Az Autókölcsönző Klub jóvoltából  megtehetjük, hogy egy ilyen mini busszal tegyük meg a távokat, akkor is, ha nem rendelkezünk sajáttal. Kínálatunkban többféle autó közül válogathat, melyek közt megtalálhatja azt, amelyik a leginkább illik az Ön személyiségéhez. Segítünk a választásban, és a piac legkedvezőbb árán adjuk önnek bérbe a kocsijainkat, egy-egy napra, vagy akár hosszú távra is. Ha egy megbízható, barátságos céggel akar együttműködni, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a fenti linkre kattintva!

Szólj hozzá!