A blog írás egyszerű külsős szövegíróval

A folyamatos tartalom előállítása, a céges blog írás szinte kötelező műfaj, ha valaki folyamatosan kapcsolatban akar maradni a közönségével. Sokan gondolják azt, hogy egyszerű és majd házon belül egy kolléga megoldja. Szerencsés esetben ez így is van, ám az esetek nagy részében hamar elhal a lelkesedés.

Mert jó szakembernek lenni és jó blogírónak lenni két külön dolog. Mi  marketing szövegírók vagyunk és kommunikáljuk a te szakértelmed. Ennek megvannak a maga előnyei:

Új  nézőpontokat vihetünk be

Senki sem ismeri nálad jobban a vállalkozásod de ha szövegírásról van szó, a vállalkozás ismerete nem egyenlő azzal, hogy ismered a cég, vagy a termék hatékony bemutatását. Ha új szemmel nézünk a termékére, új betekintést nyerhetsz abba, hogyan léphetsz kapcsolatba új ügyfelekkel.

Jól megírt, egységes tartalom létrehozása

Leggyakrabban az első benyomás, amelyet a közönség a vállalkozásról alkot, a webhelyről, a hirdetésekben vagy a közösségi médiában található szövegekből, vagy cikkekből származik. Egy profi blogíró, szövegíró erős támasz lehet a marketingstratégiában. Azt tudjuk, hogyan kell beletanulni az egyes iparágakba és területekbe annyiira, hogy jól kommunikálható legyen.

Pontos és hatásos

A főállású szövegíró a blog írását helyesírási és nyelvtani hibáktól mentesen végzi, sőt úgy tagolja, építi fel a mondanivalót, hogy az egyértelmű és könnyen befogadható legyen.

Időt spórolsz azzal, ha kiadod

Ismerjük a mondást: az idő pénz! Előfordulhat, hogy megbízol valakit, hogy írjon számodra céges blogot, vagy reklámanyagokat és sokallod azt, amit kér. A jó szakemberek sehol sem olcsók. Mindezzel együtt hosszú távon időt és pénzt takarítasz meg meg. Jó, ez banális, de így van. Sőt, ha a SEO helyezés javul a blogcikkektől, ha a hirdetéseid magasabb arányban hoznak vevőket, mint előtte, akkor meg kell,hogy érje az, amit a szövegírásra fordítasz.

A kollégáid ideje másra kell

Csábító, ha megpróbálod saját magad megtenni, vagy megkéri pár tehetséges és lelkes asszisztenst. De vajon ők tapasztalt szövegírók? Valószínűleg nem. Ha rájuk bízod a szövegírást is, időt veszel el a munkájuktól abban a feladatkörben, amelyre felvetted őket.

Aggódsz hogy nem engedheted meg magadnak hogy a céges blog profi szakemberekkel készüljön? A honlapszovegiras-hu oldalon a  szövegírás árak elérhető szinten vannak, hiszen szolgáltatásokat kínálunk bármilyen méretű vállalkozás számára.

 

Szólj hozzá!